Tvrtka NOVA d.o.o. osnovana je 1990. godine u Karlovcu. Bavi se proizvodnjom, prodajom i ugradnjom materijala namijenjenih prvenstveno zaštiti betonskih i metalnih konstrukcija. Proizvodni program temelji se na paleti epoksidnih materijala, kao što su:

 

· epoksidne podne odloge za najteža mehanička i kemijska opterećenja

· epoksidni premazni sustavi u zaštiti od agresivne sredine u prehrambenoj industriji, a posebno za zaštitu spremnika i cjevovoda pitke vode

· epoksidni materijali za ljepljenje i injektiranje, te sanacije betonskih konstrukcija

· epoksidna bezotapalna impregnacija za potrebe niskogradnje (sukladno O.T.U. Knjiga II)

· epoksidna veziva za izradu plovnih objekata, raznih sitnih predmeta i sl.

· Hidroizolacione membrane s primjenom u niskogradnji (mostovi, viadukti i sl.)

· epoksidna veziva s dodatkom specijalnih katrana za sanacije asfaltnih površina i zaštitu od vode podzemnih i podvodnih betonskih i metalnih objekata

· vodeno-emulgirajući epoksidni sustavi

 

Uz epoksidni program NOVA d.o.o. razvija grupu proizvoda s cementom kao vezivnom komponentom. Izbor pažljivo biranih dodataka (adtitva) usmjerava upotrebu proizvoda kao:

 

· aditivne podne obloge za površinsku obradu prohodnih betonskih površina

· podljevni i sanacioni mortovi

· akrilatno disperziono vezivo kao veza stari-novi betoni dodatak cementnim mortovima za poboljšanje kvalitete

 

U posebnoj grupi proizvoda ističu se elastične poliuretanske podne obloge.

 

Svi proizvodi ispitani se u registriranim ustanovama i usuglašeni sa HR normama, te se redovito kontroliraju u vlastitom laboratoriju. Garancija kvalitete proizvoda je dobava sirovina od renomiranih proizvođača, proizvodnja po provjerenim formulacijama potvrđenim u literaturi, stalna kontrola kvalitete sirovina i gotovih proizvoda, te proizvodnja suvremenim tehnološkim procesima. To potvrđuje stalan porast prodaje i ugradnje proizvoda, te izdržljivost i izgled izvedenih objekata u upotrebi nakon čitavog niza godina.

NOVA d.o.o. prati razvoj kvalitetnih ekološki podobnih proizvoda, koji se razrjeđuju vodom ili ne sadrže otapala (bezotapalni sustavi).

NOVA d.o.o. Karlovac

Voliš Hrvatsku? Kupuj hrvatsko!

O nama